Εταιρεία

Το Ελαιουργείο μας βρίσκεται στο χωριό Ασώματος, έξω από το Κουρταλιώτικο φαράγγι και λίγα χιλιόμετρα από τη Μονή Πρέβελη. Πρόκειται για σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλής τεχνολογίας, που το 2011 εμπλουτίστηκαν με τη γραμμή τυποποίησης και εμφιάλωσης. Σε μια περιοχή όπου κάθε οικογένεια παράγει το δικό της λάδι, το ελαιουργείο μας προσφέρει τις υπηρεσίες του και στους ντόπιους καλλιεργητές που μας εμπιστεύονται για την παραγωγή του σπιτικού ελαιολάδου τους.

Εταιρεία

Παραγωγή & Ποιότητα

Εδώ και πολλές δεκαετίες διατηρούμε σταθερές σχέσεις συνεργασίας με προσεκτικά επιλεγμένους παραγωγούς, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε την παραγωγή και στους ιδιόκτητους ελαιώνες μας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή πρώτη ύλη, τον καρπό της ελιάς από τον οποίο εξάγουμε τον φυσικό χυμό της, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και μόνο με φυσική επεξεργασία.

Όμως και το επόμενο στάδιο, η τυποποίηση του ελαιολάδου, γίνεται σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που αποκτήσαμε μόλις το 2011, προκειμένου να έχουμε πλήρη, καθετοποιημένο έλεγχο του τελικού μας προϊόντος. Η τελευταία μας πινελιά: επιλέγουμε συσκευασίες μοντέρνες και εύχρηστες που αναδεικνύουν τα αρώματα και διατηρούν φρέσκια τη γεύση του ελαιολάδου μας.

Εταιρεία

Εταιρεία

Εταιρεία