Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ladi

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADI είναι ο υγρός χρυσός που παράγεται στους φημισμένους Κρητικούς ελαιώνες του Ρεθύμνου, με την εγγύηση της οικογένειας Τσουδερού.
Η ποικιλία είναι κορωνείκη, γνωστή για τις ευεργετικές τις ιδιότητες αλλά και για τα μοναδικά συστατικά που παρέχει και αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την κρητική και μεσογειακή διατροφή.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADI 0.3

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, με απαλή υφή και λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα. Πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, αφήνει την χαρακτηριστική φρουτώδη επίγευση των ποιοτικών κρητικών ελαιόλαδων και διακριτικά αρώματα βοτάνων. Είτε καταναλωθεί ωμό, είτε στο μαγείρεμα χαρίζει πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο και αναδεικνύει τις νοστιμιές της μεσογειακής κουζίνας.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

 

 

 

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADI παραδοσιακό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADI παραδοσιακό

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, με απαλή υφή και λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα. Πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, αφήνει την χαρακτηριστική φρουτώδη επίγευση των ποιοτικών κρητικών ελαιολάδων και διακριτικά αρώματα βοτάνων. Είτε καταναλωθεί ωμό, είτε στο μαγείρεμα χαρίζει πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο και αναδεικνύει τις νοστιμιές της μεσογειακής κουζίνας.

 

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LadiΕξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ladi